Ferielejre – Røde Kors Møn/Bogø, Præstø og Vordingborg

 

Hvis der er interesse for, at jeres barn/børn får en god sommeroplevelse sammen med andre børn og unge, tilbyder Røde Kors ferielejre af en uges varighed i juli. Ferieopholdet for børn er i Danmark og for unge er det i Sverige. Der vil være et centralt opsamlingssted på afrejsedagen.

Lejrene er for børn og unge, som har brug for et afbræk hjemmefra, og som ellers ikke har mulighed for at komme på sommerferie med mor og far.

Der kan være mange grunde til, at børnene og de unge kommer med på ferielejr. Der kan være sygdom i familien, og der kan være økonomiske årsager, problemer i skolen eller derhjemme, fysiske eller psykiske problemer, der gør, at barnet eller den unge har brug for at komme lidt væk til en uge med gode oplevelser, stærke venskaber og nye udfordringer.

På ferielejrene er der masser af forskellige aktiviteter. På lejren i 2019 var der blandt andet Cirkus Arena, besøg i svømmehal, tur til Bon-bonland, sodavandsdiskotek, boldspil, film, sang, temalege og meget mere.

Ferielejren er gratis for børnene/de unge. Den eneste udgift er lommepenge og så skal man selv sørge for transport til og fra det centrale opsamlingssted.

Vi vil rigtig gerne høre fra jer.

 

Yderligere information kan også findes på www.urk.dk/ferie-og-weekendlejre, der er Ungdommens Røde Kors’ hjemmeside.